.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
تغییر نام خانه ملت به خانه فوق لیسانسها!
پس عدالت چی؟! با یک تبصره، داشتن فوق لیسانس شرط نمایندگی مجلس شد! در گیرودار انتخابات شوراهای شهر و در هنگامه ای که نگاه همه احزاب و گروههای سیاسی به نتیجه انتخابات شورای شهر تهران دوخته شده بود، نمایندگان مجلس ...
تغییر نام خانه ملت به خانه فوق لیسانسها!

پس عدالت چی؟!

با یک تبصره، داشتن فوق لیسانس شرط نمایندگی مجلس شد!

 توهین خانه ملت، به ملت!

تغییر نام خانه ملت به خانه فوق لیسانسها!

در گیرودار انتخابات شوراهای شهر و در هنگامه ای که نگاه همه احزاب و گروههای سیاسی به نتیجه انتخابات شورای شهر تهران دوخته شده بود، نمایندگان مجلس هفتم، در کمال ناباوری،  قانون اساسی را دور زده، اصول و ارزشها و حق و حقوق موکلین خود را نادیده گرفته، و بدون توجه به عدالت و خواست و نیازهای جامعه، و در میان سکوت مردم و منتقدین، طرح شرط داشتن فوق لیسانس را برای نمایندگی مجلس، ارائه و  تصویب کردند.

اینک، در هنگامه ای که بعد ازپایان شعار توسعه سیاسی خاتمی، رئیس جمهور، مدام در همه سخنرانی های خود، ازعدالت و حق و قانون می گوید، و شعار عدالت و مبارزه با فقر و فساد می دهد؛ کارگران و کشاورزان و معلمان و تولید کنندگان و زحمتکشان و بازاریان و توده محروم و فقیر جامعه، که توان پرداخت هزینه های سنگین مدارس غیرانتفاعی و دانشگاه آزاد را ندارند و نداشته اند، دیگر حتی امید و آرزوی فرستادن نماینده ای ازقشر خود را به مجلس نیز نمی توانند داشته باشند، و نمایندگان مجلس! با قید یک اما جالب! «که این شرط شامل کسانی که سابقه نمایندگی در یکی ازهفت دوره مجلس را دارند نمی شود»، راه را برای ورود بسیاری دیگر ازفعالان سیاسی و اجتماعی بی  مدرک! به مجلس بستند، و عدالت را درسکوت و با بی تفاوتی، قربانی خواست و قدرت یک اقلیت کوچک نمودند؛ و اگر این شرط «کوچک مهم» نبود، نمایندگانی که بدون داشتن فوق لیسانس به مجلس راه یافته و در خانه ملت نشسته اند، به این طرح سوال برانگیز  رای می دادند؟!

مگر اکثریت ملت ایران، دکترا و فوق لیسانس دارند که نمایندگان منتخب مردم باید برای ورود به حوزه مجلس و خانه ملت، دکترا و فوق لیسانس داشته باشند؟! و مگر مجلس شورای اسلامی، خانه ملت نیست و خانه  خواص و فوق لیسانس ها است؟!

نمایندگان فوق لیسانسی را باید فوق لیسانس دارها برای نمایندگی مجلس فوق لیسانسها انتخاب کنند، و بی سوادها و سیکل و دیپلم و فوق دیپلم و لیسانس دارهایی که قدرت تشخیص و صلاحیت انتخاب شدن ندارند، چگونه صلاحیت و لیاقت و قدرت تشخیص  و انتخاب فوق لیسانس ها، و رای دادن به فوق لیسانسها را خواهند داشت.

جامعه طبقاتی مملو ازتضاد و فاصله طبقاتی، درزمان احمدی نژادی که شعار عدالت و کم شدن تضاد و فاصله طبقاتی می دهد، بسرعت بسوی اوج طبقاتی شدن حرکت می کند، مجلسی که قید خاص دارد و نمایندگان آن کمتر ازفوق لیسانس نداشته باشند، مجلس طبقاتی و متعلق به یک قشر خاص است، و اما جامعه از قشرها و طبقات مختلفی تشکیل شده، و اگر میزان رای مردم است، نمایندگان قشرهای مختلف جامعه، تنها با داشتن صلاحیت اخلاقی و فرهنگی و سیاسی و اجتماعی و داشتن قدرت و توانایی خواندن و نوشتن، باید که فرصت حضور در صحنه انتخابات را داشته باشند.

شاید که مردم نخواسته باشند به یک فوق لیسانس رای بدهند و شاید که صلاحیت و توانایی یک سیکل و دیپلمه را بر یک دکترا و فوق لیسانس ترجیح دهند، و تکلیف مردم در اینجا چه می شود؟!

مجلس خبرگان، مجلس تخصصی و متعلق به یک حوزه خاص است، و اما مجلس شورای اسلامی، مجلس عام و متعلق به حوزه عام می باشد، که ایجاد هر گونه بند و محدودیت، از توانایی و خلاقیت و قدرت عمل آن خواهد کاست.

بسیاری ازاکثریت جامعه و مردمی که فوق لیسانس ندارند، اینک حق دارند تا با تصویب این طرح توهین آمیز، در انتخابات آتی مجلس شرکت نکرده و به یک طبقه و قشر خاص تعیین شده رای ندهند.

تصویب طرح فوق با تصویب طرح شرط داشتن حداقل صد میلیون تومان سرمایه و پس اندازچه تفاوتی دارد؟! فوق لیسانسها فارغ التحصیل  دانشگاههای مختلف می باشند، و اما فارغ التحصیلان دانشکده های مردم و جامعه، چرا نباید در خانه خود که همان خانه ملت است نماینده داشته باشند؟!

امروزسکوت و عدم اعتراض توده مردم به این طرحی که تنها راه ورود تکنوکرات ها و اعضاء احزاب را به خانه ملت بازمی کند، و حتی ازورود ورزشکاران و هنرمندان و خبرنگاران و روزنامه نگاران نیز جلوگیری می کند، آینده مشقت باری را برای ایران رقم خواهد زد، و ملت ایران و کشاورزان و دامداران و کارگرانی که زحمت می کشند و تولید می کنند، باید سالیان سال، حقوق و هزینه تحصیلکردگان جامعه را بی منت پرداخت نمایند.

امروز و با تصویب اینگونه طرح های سیاسی، شهید رجائی ها و جانبازان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، همچون بسیاری دیگر ازفعالان سیاسی و اجتماعی که از راهیابی به داشگاه و ادامه تحصیل بازمانده اند، و مطالعه آزاد داشته اند، راهی برای ورود به مجلس و خانه ملت پیدا نمی کنند، و با تصویب این طرح، باید نام خانه ملت را گذاشت خانه فوق لیسانسها!

حتی در نظام ازهم پاشیده شاهنشاهی قبل ازانقلاب نیزاین قید برای ورود نمایندگان به مجلس وجود نداشت، و اگرظاهر سازی و فریب هم بود، کارگران و اقشار مختلف مردم به مجلس شورای ملی راه می یافتند، و اما مجلس شورای اسلامی و تصویب طرح شرط داشتن فوق لیسانس برای انتخاب شدن، اصلا باور کردنی و قابل تحلیل نمی باشد.

اگر نگاه طراحان و ارائه دهندگان طرح  به مجلس، وجود مجلس قانون گذاری می باشد، و حوزه کار مجلس را به قانون گذاری محدود کرده و می بینند، پس باید که طرح فقط شامل حال فوق لیسانهای حقوقدان و قانون دان شود، اگر یک سیکل دامدار و یک دیپلمه کشاورزی قادر نباشد تا در رابطه با قانون نظر دهد، مطمئنا یک فوق لیسانس کشاورزی و زمین شناسی و پزشکی و علوم آزمایشگاهی هم در این رابطه، نمی تواند نظر بهتری ارائه دهد. چرا که حوزه قانون، تخصصی است و قید فوق لیسانس تنها، نمی تواند باعث تصویب قوانین بهتر و جامعه تری گردد.

مشکل ایران و جامعه ایران قانون نیست، که تبصره های قانونی می باشد، و اگر مجلس می خواهد واقعا کاری برای ایران و ملت ایران انجام دهد، طرحی ارائه نماید که باعث حذف بسیاری ازتبصره ها ازقانون شود، و براستی قانون کدام از کشورهای جهان، به اندازه قانون ایران تبصره دارد؟!

محمد رضا شوق الشعراء


استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();
نظرات خوانندگان :

نا شناس 2 دي 1385
برادر بزگوارشما چرانگران هستی باوجود دکترجاسبی آنهایی که قصد نماینده شدن راداشته باشند ظرف چند ساعت فوق لیسانس که خوبه فوق دکترایشان رامی گیرند . کاش خوب بود یک پیش آزمون برگزار می کردندآن وقت می فهمیدندآیا مدرک فوق لیسانس دانشگاه آزادآنها ارزش دیپلم راداردیا نه یا حداقل قید می کردند فوق لیسانس دانشگاه سراسری. نمایندگانی که ازدکترجاسبی حمایت می کنند باعنوان اصولگرایان (علیه رییس جمهور)ازاین نوع نمایندگان چه انتظاری دارید شایدبااین طرحشان می خواهند ارزش کارآقای جاسبی را زیاد کنند چون می دانند باوجود جاسبی این مشکل قابل حل است. امیدواریم خدا همه ماراهدایت کند انشاءا...
نا شناس 3 دي 1385
آيا آنها كه مي دانند و آناني كه نمي دانند را با هم برابر مي دانيد؟
جناب آقاي شوق الشعراء عزيز، خيلي زود بر افروخته شديد. اين سخن قرآن است كه جايگاه دانايان را رفيع در نظر گرفته است. در قديم ملاك دانش عالم بودن و گذراندن سطح و درس خارج و مجتهد شدن و ... بود و الآن هم در نظام حوزوي چنين است ولي در حال حاضر ليسانس و فوق ليسانس و دكتري در نظام دانشگاهي مطرح است و تازه مدارك نظام حوزوي را نيز معادل سازي كرده اند. آيا اگر قرار است بر روي لوايح و قوانين و موارد علمي و تحقيقاتي و مسائل سياسي پيچيده و ... تصميم گيري شود بهتر نيست كه با سوادترين ها انتخاب شوند. آيا به صلاح اين ملت است كه افرادي صرفاً به دليل اينكه خوب خود را در اختيار يك مشت آدمهاي پول پرست و متمول و چموش قرار مي دهند و با سرمايه گذاري و جو سازي آنها راي مردم را درو مي كنند و افراد تحصيل كرده از اين هنر بي بهره هستند به جاي دانايان يك مشت آدم هاي كم سواد وارد مهمترين جايگاه دفاع از حقوق ملت و راهبري دولت بشوند؟ و چندين آياي ديگر كه در اينجا مجال بيان آن نيست. ايراد آقا يا خانمي كه پانويس كردند هم وارد است و موسسات رنگارنگ مسئول صدور مدرك داخلي و خارجي كه ارزش مدارك حقيقي و با زحمت بدست آمده را از سكه انداختند واقعاً يك معضل بزرگي را در تشخيص سره از نا سره ايجاد مي كنند. اي كاش شوراي نگهبان همانطوري كه براي تشخيص مجتهد بودن كانديداي خبرگان امتحان برگزار مي كند براي تشخيص اين مسئله هم امتحان برگزار مي كرد.
محمد رضا شوق الشعراء 3 دي 1385
سلام ازتوجه و نظرتان در رابطه با مطلب فوق تشکر می کنم و اما!
آیا مدرک داران! سواد و دانایی هم دارند؟!
مدرک را دانشگاه صادرمی کند و سواد و آگاهی را مطالعه
معیار تشخیص با سوادترین و داناترین و شایسته ترین، مدرک فوق لیسانس است؟
آیا همه دکترها و فوق لیسانسیسه ها با هم برابرند؟!
وقتی دانشگاه تعطیل شده و غیر مجازهاوائی مدرک دکترا صادر می کند، و مدام فروشندگان سوالات کنکور دستگیر می شوند، و دانشگاههای ما قیف وارونه است که هر کسی داخل می شود سرانجام با مدرک خارج میشود، و در گوشه و کنار خیابانهای تهران و شهرستانها پایان نامه تحصیلی آماده و تایپ شده می فروشند، و وقتی بسیاری ازمحرومین با استعداد ما توانایی مالی ادامه تحصیل را ندارند، و بجای دانشگاه در خلوت خود کتاب خوانده و مطالعه می کنند، دانش نیز وسیله ای کسب نان و نام ثروتمندان جامعه می گردد.
امروزه در کنار دانشجو، دانشگاههای ما استاد یکشبه استاد شده را هم تولید می کنند، شاید اگر درزمان ابو علی سینا و بهمنیار، کنکور و دانشگاه آزاد بود، هیچگاه ابن سینا و بهمنیار و رازی ها به دانشگاه راه نمی یافتند و گزینش نمی شدند، و مهمترین نکته اینکه، اگر شرط و اما و تبصره نبود، و نمایندگان سابق هشت دوره ازارائه مدرک فوق لیسانس معاف نمی شدند، آیا این طرح تصویب می شد؟ آیا جالب نیست که طرح الزام به داشتن فوق لیسانس را فوق دیپلم دارها تصویب می کنند؟!
مشکل امروزجامعه ما مدرک گرایی و شعار زدگی می باشد، و اما آیا همه دکترها و فوق لیسانسیسه ها با هم برابرند؟! بسیاری ازمدیران بعد ازمدیر شدن در دانشگاه مدیریت دولتی تحصیل کرده و مدرک مدیریت دولتی گرفته و عده ای نیزازدانشگاههای کشورهای تازه استقلال یافته شوروی سابق مدرک کسب کرده اند، و اما می توان همچون مجلس خبرگان، امتحانی با موضوعات خاص سیاسی و اجتماعی و فرهنگی در حد فوق لیسانس و بالاتر برگزار کرد و هر کس با هر مدرکی مجازبه شرکت در این امتحان باشد و نتیجه این امتحان و قبولی در این آزمون، معیار شرکت در انتخابات مجلس شود، و اما براستی! چند در صد ازفوق لیسانس دارها موفق به قبولی در این آزمون خواهند شد؟!
آری! آنها که نمی دانند، با آنها که می دانند برابر نیستند، ولی تشخیص دانایی چیست؟! مدرک تحصیلی را میتوان جعل کرد، و حتیبا پول بدست آورد، اما آیا سواد و دانایی را هم می توان جعل کرد و با پول خرید؟
امروزدر بسیاری ازجوامع پیشرفته، به کسانی که توانایی کار با رایانه را نداشته باشند، بیسواد می گویند، و اما اگر یک فوق لیسانسی نتواند ازرایانه و اینترنت استفاده کند، بی سواد است یا با سواد؟! و براستی، آیا نماینده ای ازنمایندگان فعلی مجلس هست که نتواند با رایانه کار کند؟!!
مجلس خانه ملت است، و اقشار مختلف مردم باید در این خانه نماینده داشته باشند، و آیا فوق لیسانس داری هست که در ایران کارگرو کشاورزو دام دار و تولید کننده باشد؟!
محمد رضا شوق الشعراء 3/10/85
نا شناس 3 دي 1385
جناب آقاي شوق الشعراء
بسيار خوشوقتم كه پذيرفتيد دانايي بايد ملاك انتخاب باشد. اينكه مدرك نشانگر دانايي است بحث ديگري است. قطعاً در بسياري از موارد شاخص دانايي مي تواند باشد ولي نه در همة موارد. نمي شود در فضاي ايده آليستي و ذهني سير كرد و همه دارندگان مدرك را بي سواد يا به عبارت صحيح تر كم سواد دانست. در برخورد اوليه و قضاوت ابتدايي مدرك نشان دهنده با سواد بودن است ولي مي تواند صاحب آن آدم ساعي در علم و دانش باشد و يا اينكه آدم شياد و چموشي باشد كه با رابطه و واسطه و تخلف و تقلب از دانشگاه آزاد، هاوايي، موسسات غير دولتي و يا حتي از دانشگاههاي دولتي آن را دريافت كرده باشد و چه بسا حتي آن را جعل كرده باشد. به هر صورت اصل دارا بودن مدرك نفي نمي شود.
نا شناس 3 دي 1385
جناب آقاي شوق الشعراء
بسيار خوشوقتم كه منصفانه پذيرفتيد دانايي ملاك صحيحي براي انتخاب شونده است. اما اختلاف بر سر اين است كه آيا مدرك ملاك دانيي مي تواند باشد يا خير؟ پيش قضاوت يا قضاوت اوليه در مورد كسي كه صاحب مدرك است اين است كه بايد حداقل هايي را بداند ولي بعضاً همانطوريكه جنابعالي تصريح فرموديد پيدا مي شوند شياداني كه كباده علم به دوش مي كشند ولي از محتوي خالي هستند. هستند كساني كه مدرك فروشي مي كنند و چه از دانشگاه آزاد، چه از دانشگاه هاوايي، چه از موسسات غير دولتي، و حتي چه از دانشگاههاي دولتي به لطائف الحيل مدركي را اخذ مي كنند. اما ايا با همه اين ها مي شود همه را به يك چوب راند و براي مدرك هيچ ارزشي قائل نشد و همه صاحبان مدارك را به خاطر اين جرثومه هاي تقلب و شيادي به آتش آنها سوزانيد و گفت كه اينها آدم هاي كم سوادي هستند؟ ملاك امتحان ملاك خوبي است ولي اجراي آن هم سخت است و هم تبعات جوسازي و ايجا فضاي التهاب را در پي دارد. تازه اگر اين جرثومه ها توانستند با تقلب و ارتباط مدرك از دانشگاهي دريافت كنند حتماً و قطعاً خواهند توانست در امتحان هم نفوذ كرده و از آن پيروز بيرون بيايند. مثال زنده آن را مي توانيد از برادران جهادكشاورزي سوال بفرمائيد كه در امتحاني كه سازمان مديريت برگزار كرد چه افتضاحي رخ داد ولي كسي به روي خودش هم نياورد و اتفاقاً به وجود آوردندگان آن افتضاح از مواهب آن برخوردار شده و به ريش همه هم مي خندند. امروزه در دنيا سطح مجلس از نظر علمي كشور را طبقه بندي مي كند و نمي شود به آن كم بها داد و ضرورت آن را انكار كرد. انشاء الله صاحبان مداركي كه مقيد به دين و علم باشند راه پيدا كنند و خيال من و شما جمع باشد كه دست خائنين و اهالي زد وبند و رسوخ و نفوذ و ... از امكانات مجلس شوراي اسلامي كوتاه شود. ما بايد تلاش كنيم كه از منطقه ما شيادي راه نيابد ولي در نهايت اين مردم هستند كه انتخاب مي كنند و جو سازي ها، قوميت گرايي ها و پول و سرمايه و تبليغات و تقلب و تخلف همه و همه در انتخاب نهايي يك فرد به نام نماينده نقش دارد.
نا شناس 4 دي 1385
برادر بزرگوارباسلام
فکر می کنم جزاین انتظاری ازاین نمایندگان نیست.
فقط می دانم باید به حال این نمایندگان گریست، نمایندگان فهمیدنددیگر رای نمی آورندچاره ای جزاین نداشتندچون قدرت مستی می آوردفکرکنم درحالت مستی چنین مصوبه ای راتصویب کردندوگرنه دلیلی نداشت خودشان را مستثنی کنند.انشاءا... خداوندبه اینها عقل بدهدتادرخدمت مردم باشندنه محنت مردم آمین یارب العالمین
خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنودباشی ومارستگار

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.146 seconds.